2012. február 26., vasárnap

Újabb részletek

Újabb hírek a BBC oldaláról a DW hetedik évadjának forgatásáról. :)

""A Doctor Who új évadának forgatása, február 20-án, hétfőn reggel megkezdődött, és a lefrissebb közleményekben részletekkel szolgálunk nektek a vendég sztárokról, valamint pár idézettel Matt Smith-től és Karen Gillan-től.

A forgatása folyamatban a DW új évadának, azonban a Pondok utolsó kalandjának.

A hetedik évad forgatását Cardiffban kezdték.Az évadban láthatjuk a Pondok utolsó napjait, Karen Gillan-nel és Arthur Darvil-lel, akik visszatérnek az utolsó hullámvasút útjukra a Doktorral. Amy és Rory a Doktor oldalán álltak több mint két évadon keresztül, de mit fog tenni ezután a szívszaggató kezdet után?

A11. Doktor, Matt Smith, harmadik évadjára visszatérve ezt mondta: "Hátborzongató és izgalmas is egyben, visszajönni dolgozni a két legközelebbi barátommal."

Karen Gillan hozzáteszi: "Fantasztikus, hogy visszatérhetek a TARDIS-ra Matt-el és Artur-ral az eddigi legőrültebb kalandunkra."

Plusz a vendégsztárok között biztosan ott lesz David Bradley, Rupert Graves és Mark Williams.

Az események drámai fordulatot vesznek, mikor a Doktor egy új baráttal találkozik. Készülj fel az izgalmakra, kalandokra és drámai meglepetésekre, amelyeket ez a fantasztikus, 50. évforduló tartogat számodra. Tizennégy kasszasiker-filmepizód --mindegyik egy vadonatúj kaland új szörnyekkel és ismerős ellenségekkel fűszerezve, ahogy még sosem láthattad azelőtt .""


Fordítás: by Amy & Isis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése